fooldalra
Rendezvény/Esküvő FB képek
party1 party2 party3
Előző Partik FB képei
buli1 buli2 buli3

 

Music Team Dj-k

Szívesen vállalunk a klubfelkérések mellett: -céges rendezvényeket,-születésnapokat,-esküvőket,-leány-legénybúcsúkat igényes kivítelezésben,megfizethető árakon és bármilyen zenei stílusban!Legyen szó egy retro buliról vagy egy house,esetleg minimal partiról mi szívesen vállaljuk több éve zenélő diszkósainkkal.Felszereléseink a mai követelményeknek megfelelően minőségi technikák: Pioneer,JBL,RCF,Sennheiser.

Nézz be a letöltések menübe is lemezlovasaink promo-anyagaiért (mixek,videók,saját zenék).

 

paulNév: Dj Paul House

Végzettsége:
OSZK DJ vizsgát tett,száma:1313

Tapasztalat:
Több mint 10éve zenél,a legnagyobb sikere pedig az mellett,hogy fellépet az utóbbi időben a legnagyobb hazai klubokban több külföldi előadóval is az,hogy a mai fiatalos megapartik alapjait lettete,hisz az országban elsőként szervezett nagyobb létszámú diákbulikat (a Living Room aminek az ismertségét köszönheti,majd jöttek a megaklubok is: RIO,PLAY,Bed Beach,UP! stb.) . Facebook eseményei és ötletei alapján alakultak meg a mai sikeres több 1000főt is meghaladó fiatalos megapartik,jelenleg ezeken a partikon a zenélés mellett szívesen szervez is.Fellépet vagy szervezőként olyan világsztárokkal dolgozott már együtt mint pl. Tujamo (DE),Chocolate Puma (NL),Jewel & Sparks (DE),Tony Junior (NL) vagy épp D.O.D. (UK),de az összes nagyobb hazai fellépővel is volt már lehetősége főidőben zenélni.

DJ,csapatmenedzser és a sikeres FUTURE, Together & az egykori Sexy partisorozatok kitalálója főszervezőjeként vagy más megapartik háttérszervezőjeként is dolgozik.4db dj lejátszóval ütemre kevert fellépései-mixei szakmai ritkaságnak számítanak,ezeket a mixeket kisebb nagyobb rádiók játsszák lehetőség szerint pl. az egyik legnagyobb a Rádió 1 (Ministry Of Sound) .Mivel a legfrissebb elektronikus zenéket játssza és képviseli itthon (Spinnin records elsősorban) ezért nagyon sok zenét,előadót és stílust (Bass House,G-house,Future House,EDM,Electro) tőle hallhatott először a magyar közönség a közel múltban.

 

Magamról:

A különböző zenei stílusokkal való ismerkedést már 5 éves koromban elkezdtem köszönhetően zeneszerető és zenész (zongora) családomnak,mert az egyik hétvégi program nálunk az volt, hogy az újonnan vásárolt slágeres zenei anyagot meghallgattuk a vasárnapi ebéd után :) .A különböző rendezvények, koncertek,sőt még egyszer operabérlet is színesítette zenei ismeretemet. Legyen az minimal,techno,trance,dnb,goa,pop-rockkoncert vagy r’n’b est én kiváncsiságból mind végig jártam. Fontos is volt,mert egy olyan stílust játszok,és képviselek ami minden zenei stílussal tud egyesülni,ez a HOUSE,ezért is kaptam ezt az útónevet barátaimtól hiszen az elején 1-2 évig Dj Paul  voltam.

Tinédzserként néhány otthoni házibulin voltam zenefelelelős :) ,majd már felnőttként szilveszterkor több száz eredeti cd-vel kezdtem el komolyabban diszkózni, itt a belvárosban bezárt Arató Disco ( a régi Bank mellett volt) törzsközőnségének zenéltem egy belvárosi szórakozóhelyen. A sikerre való tekintettel még évekig csináltam nekik a szilveszteri partikat nagyrészt house & dance stílussal.

2006-ig: Az első pár évbe gyakorlásnak kisebb-nagyobb házibulikat, iskolabulikat csináltam és már volt pár kisebb residenciám is.Az első komolyabb lehetőségem viszont a régi Randevú Disco újonnan megnyitott helyén volt a belvárosban Új Randevú néven (3 szinten 500fő),itt két & fél évet voltam residens.A fokozottan növekvő munkákat pluszba segítette,hogy felkérést kaptam egy nagyobb rendezvényszervező cégtől is (BEST OFF),így nagyrészt Budapest belvárosi helyein és vidéken is egyre többet zenélhettem.A diszkózás mellett hangtechnikusként is dolgoztam, itt ismerkedtem meg a karaoke világával és a hangosítással ,illetve már ebben az időszakban is szerveztem partiszervezőként kisebb létszámú (100-300fő) bulikat.

2007-2011: A Pioneer-Music Team Dj,Producer,és Remix Verseny (2007,2008,2010) főszervezőjeként több száz indulóval sikerült jó kapcsolatot kialakítanom.A másik kitörést ebben az időszakban az egyéni 3 majd 4db cd-játszós mixeimnek köszönhetem,erre felfigyelve jó pár rádió (pl. Rádió 1) ill. klub lehetőségeket adott nekem,és ezeken a fellépéseken,dj versenyeken a PIONEER molinok színesitették az est hangulatát.Partiszervezőként és lemezlovasként is 2007 óta értem el sikereket,így a legnagyobb fővárosi helyeken fordulhattam meg már ebben az időszakban is: Romkert,Peaches&Cream (volt B Seven), Living Room, Retropolis, Kaméleon, Liget (volt E-Klub,Diesel), Műcsarnok, Közgáz, Kashmir stb.,a Retro Jeans egyik dj-jeként többször zenéltem a Cosmopolitan napokon,és többször zenélhettem a legnagyobb fővárosi bevásárlóközpontokban (Westend,Aréna) is,a Szent István Parkban munka több ezer ember előtt ill. saját szervezés a főváros egyik legsikeresebb partisorozata a SEXY is: Sexy Miniszoknya 2000fő,Sexy Christmas 900fő,Sexy School 800fő.2009-ben összeállok Berdy-vel aki a Pioneer-Music Team Producer (zeneíró) verseny abszolút első helyezettje lett 110 indulóból,itt HouseStars néven írtuk nagyrészt warm up zenéinket,remixeinket.

2012-2013: Dj Sterbinszkyvel,Liiliánnal,Stereokillaz-al,NighShift-el,BeatSilent-el sikeresen dolgoztam együtt a Nagy Party Infó Dj Versenyen,itt műsorvezetőként is dolgoztam ill. zsűritag voltam a Partyfaces 2012-es Dj Versenyén és a Hangfoglalás Páko Dj Versenyén is.Folyamatos fővárosi bulik szervezése,4CD's DJ Show fellépések országszerte ill. rendezvényeken,fesztiválokon.Hatalmas lehetőség,hogy a Hajógyári Szigeti komplexum legszínvonalasabb nyári helyén a Bed Beach-en 2013-ban kétszer is az egyik főfellépőként zenélhettem.

2014-2017: Az UP!-ba 2014 szezonjában míg nem hozzák oda a Coronita after partikat addig residens & szervező több 100fős bulikkal és a legnagyobb hazai fellépőkkel.Az igazi álomszerű siker ezek után jött csak: többszöri fellépés a legnépszerűbb nyitott (RIO) és zárt (PLAY) hazai klubokban.Összeállok új zeneíró társammal Drawen-el aki hatalmas sikert ért el már Music Team-es csapattagként hisz utána Antonyo-val és Cooky-val megaslágereket írnak (Summertime,I Can't,Pyramid) amiket a Music FM a mai napig előszeretettel játszik.Közös szerzeményünk a FUTURE aminek a klipjét a RIO-ban forgattuk & jelenleg is van két zene ami befejezésre és robbanásra vár :) .

2005-2021 Music Team: Régóta terveztem,hogy alapítok egy saját csapatot,ami először csak dj-kből állt,de utána úgy döntöttem,hogy olyan zenei csapatot hozzok létre amely országosan különböző szórakozási lehetőségeket kínál rendezvényekre és klubfelkérésekre magas szinten,ez lett a MUSIC TEAM!Fokozatosan kibővültünk: dj-k több zenei stílusban,karaoke,élőzene,hastánc,konga, chippendale, mixer,tűzzsonglőrök,habparty.

2007-2021 Rádió: Mixeimet többször is játszotta az ország egyik legnagyobb rádióadója a Rádió 1,de mások is szép számmal (Rádió Smile FM,Gerilla FM,eFem,Radiooo Dj,100% THM,és még sok új netes)

KÖSZÖNET: először is Dj Juniornak,hogy lehetőséget adott a Rádió 1-ben (Ministry műsor),ennek köszönhetem,hogy sok rádió és szórakozóhely felfigyelt egyéni 3-4db cd-játszós mixeimre,Dj Sterbinszkynek a közös munkáért (dj verseny,közös fellépés a PLAY-ben,Oroszlányban),Sushinak a kezdő lépésekért,Shady-nek az első helyekért ahol zenélhettem,később Membrane-nak (Peaches & Cream) és KissZolnak (Rane & Serato) a sok segítségért,és közös szervezésű dj versenyekért,a közös partikért,az újabb nálunk versenyt nyert barát-csapattagoknak Matulának (Wonderful World videoklip,anno Coro Cafe residens),Groovelyne-nak (Morrison's residens),Thomy és Platinum barátomnak és a többi csapattagnak ,a versenyeken elindult dj-nek akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok,barátaimnak,a rengeteg ismerősünknek,hogy fellépésemen támogatnak részvételükkel,és az egyik legfontosabb a családom állandó támogatásáért!

A csapat célja,hogy minél több partit,rendezvényt csináljon meg sikeresen!A sajátom pedig, hogy maradandót alkossak a house zene világában ;) !

 

Nagyobb szórakozóhelyek,helyszínek ahol megfordult:
RIO,Play,Bed Beach,UP!,Romkert,Symbol,PRLMNT,Living Room,Liget Club (volt E-Klub,Diesel),Morrisons 2,Retropolis(volt Bank Dancehall),Dokkoló,Peaches & Cream (volt B7),Dürer Kert,Európa hajó,Spoon hajó,Kaméleon,Hősök Tere-Műcsarnok,Közgáz (volt School Club,Club Like),Iskola Klub,D1 Club,Retro 77,Kashmir ,Glam,Barokko,Mediterrán,Passage Club,Menta Terasz,Bellagio Terasz (Arénapláza),Csónakház (Római Part),Mosquito (Római Part),Scarabeus,Blue Monkey,Desperados,Globe Royal,Club Honey (volt Blade),Viper Room,Ráday Klub,Széchenyi Kert,Sakáltanya (most Repeta),Dilemma (Club Help néven is),és számtalan vidéki helyszínből néhány: Club Tihany,Partystrand (Siófok,a Coronita tábor helyszíne),Oscar (Siófok),White (Keszthely),Trend Club (Pápa),Diamond Club (Kazincbarcika),Club Marsall (Szarvas), Energy Dance Club (Cece),Katlan (Solymár),B-Bar (Oroszlány),Bombardier (Kaposvár),Nightcity (Kunszentmiklós),Cegléd (Deejays Pub),Ócsa Szabadidőközpont,Némethi Tófesztivál (főfellépő,1500fő),Jokko Fest Jászkísér (1000fő),Veres Parádé Veresegyháza (kamionos fesztivál,főfellépő több 1000 partizó).Bevásárlóközpont: Allee Bp.,Westend Bp.,Aréna Bp. (Retro Jeans).

Nagyobb cégek akiknek zenélt:
Coca-Cola,Samsung,Mc Donalds,Electroworld,Maybelline,Generali, Grand Prix antik autóverseny,Forma 1 after (2007,2008),Otthon Centrum,Sanoma Bp. stb.

Nagyobb szállodák ahol az igényesség és a minőség alap volt:

Hotel Kempinkski Bp. .*****,Hotel Aquicum Bp.*****,Hotel Residence Siófok****, Hotel Azúr Siófok**** , Hotel Club Tihany****stb.

Rezidenciák (állandó helyek) :

Több mint 10 év alatt több mint 10 residenciája volt,jelenleg viszont fellépéseivel minden héten máshol szórakoztatja a nagyérdeműt.

Még néhány rendezvényhelyszín ahol szívesen dolgozott:

Spoon rendezvényhajó Bp., B 63(Cha Cha Cha) Bp.Nyugati, Rouge Cafe Bp.Nyugati, Cactus Juice Bp.Oktogon, Brooklyn Bp.Oktogon, Night&Day Bp.Oktogon ,Walhalla Bp.Astoria, Nelson Bp.Astoria, Gourmand Bp.Astoria, Longford Bp.V.belváros, Trend Bp.V.belváros, Aranyház Bp.V.belváros, Stex Ház Bp., Krisan Hajó Bp., La Guna Bp.Csepel, Club 88 Bp.,Pub-Lik Balatonföldvár, Sipitó Pihenőpark Pilis, Csillebérc Ifjúsági Park, Hotel Kastély Királyrét***, Material Center Bp., Szent István Park Bp. stb.

Saját szervezésű partik és DJ versenyek:
PIONEER-MUSIC TEAM Dj-Producer-Remix verseny 2007,2008,2010,2012 több 100 indulóval és neves zsűritagokkal is pl.Sterbinszky,Budapest Parádé Begin (bemelegítő warm up party) 2006, Bónusz Begin (bemelegítő warm up party) 2007-2008,Évszak Szünet Nyitók 2010-2016 (500-800fő),Sexy Miniszoknya Party 2009-2015 (Romkert teltház-Living Room teltház),Sexy School Party 2010 (volt B7 jelenleg Peaches&Cream 800fő),2010-2016-ban 500 és 2000fő között lévő sikeres FUTURE vagy SEXY Partisorozat rendezvények lebonyolítása itt: RIO / Play / Bed Beach / UP! / Living Room,Romkert,Liget (anno Diesel vagy E-Klub),Peaches & Cream (anno B7)...

Munkavállalás:
Itthon & külföldön is vállal club & rendezvény felkéréseket.

 

Név: Holub Tamás / Thomy aka Dj Life

Tapasztalat:
A 2010 Pioneer-Music Team Dj Verseny egyik legjobbja.A Music Team grafikusa és a csapat saját szervezésű teltházas partijainak elengedhetetlen jobbkeze a DJ pultban.

Akár több mint 2 dj lejátszót is megszólaltat egyszerre.

Az ország egyik legsokoldalúbb lemezlovasa, szinte bármilyen stílusban és bármelyik rendezvényen megállja a helyét!

Munkavállalás:
Főleg Budapesten találkozhatsz vele, de alkalmanként vidéki fellépései is vannak, sőt már külföldről is kapott felkérést!

 

 

 

 

 

 

Magamról:

1996 környékén kezdett érdekelni a lemezlovas-szakma ekkor mindössze 10 éves volt :)

1998-ban készítettem első mixlemezem, tudásom autodidakta módon fejlesztettem ki

2000-től több iskolai rendezvényen is részt veszek

2002-től egy kisebb klub segítőjeként dolgozom, én anno kijártam a ranglétrát mint Dj Paul House kollégám & barátom is :D

2004-től saját rendezvényeket is szervezek bátyámmal és barátaimmal közösen

2007-2009 között sajnos a civil élet, a munka háttérbe szorítja a zenélést,kevés fellépés, főleg otthoni mixelésre jut idő, de nem adom fel és...

2009-től újult erővel immár főállás mellett vágok bele a szenvedélyébe a mixelésbe

2010-ben a Pioneer-Music Team Dj Verseny egyik legjobbja lettem ,ezt követően a csapatvezetője Paul idővel felkért,hogy legyek a csapat tagja

2010-től:
a Music Team rendezvények szinte állandó szereplője lehettem, emellett több helyről is kapok már rendszeresen felkérést,meghívásokat


2010-2021-ig:
A Music Team partikon a főváros legnépszerűbb helyein zenélhettem warm up (bemelegítő) vagy akár line up (főidő) időben is: RIO,Play,Bed Beach,UP!,PRLMNT,Living Room stb. Évekig a D9 & a D7 fő-residens DJ-je lehettem.

Kedvenc stílusaim: Vocal-House, Tech-House, Tribal, Electro

A munkám mellett kitünő életcél a zenélés.
Szeretnék még rengeteg partin részt venni és egyre több és több
partiarcot elérni a zenéimmel. :)

 

Nagyobb szórakozóhelyek,helyszínek ahol megfordult:
RIO,Play,Bed Beach,UP!, Living Room, Retropolis ,Club Cool, Club Diesel, Club Explorer, Club Like, Club Pulse, E-Klub, Desperados, Kashmir Underground, Iskola Klub, Morrisons Közgáz, Retro 77, Studio 54 (Budapest), STOP Music Pub, Viper Room, WineHouse (Gyöngyös),Stefánia Palota stb.

Nagyobb cégek,Rendezvények:
Rendezvény dj-ként is több zenei stílusban tud jeleskedni, a legkisebbtől a legnagyobb cégeknek,ill. esküvőknek és kerti partiknak is zenélt már a Music Team színeiben.

 

Név:Márki Viktor / Marky V.

Végzettsége:
OKJ 2017 Mixdown Dj School

Tapasztalat:
Fellépő ill. Rendezvény Dj is.A Music Team-hez tartozó Together partik egyik szervezője lett 2018-tól.

Munkavállalás:
Itthon & külföldön is vállalok club & rendezvény felkéréseket

 

 

 

 

Magamról:

4 éve diszkózom,régóta érdekelt a lemezlovas szakma és mint nagy bulizó ill. zenerajongó nem volt kérdés számomra,hogy a sport (edzőként is dolgozom) mellett melyik útat is válaszam.Az egyik ilyen nagy buliban ismertem meg Dj Paul House-t,mint törzsvendég hamar összebarátkoztunk és megkértem,hogy tanítson meg diszkózni,az alapok után kiváló bizonyítvánnyal sikerült a Mixdown-al a vizsgám,itt szereztem OKJ képzést és így hivatalosan is hazai deejay vagyok.

Fél éve az a megtiszteltetés ért,hogy a Music Team tagja lettem több mint 10éve zenélő ismert kollégák mellett.Nem csak Paul-al,de az ország egyik legismertebb dj-hangosítójával Budai Gergővel is baráti kapcsolatba kerültem és nekik köszönhetően rengeteg rendezvényen,esküvőn,szalagavatón dolgozhattam az utóbbi időben.

A jövőbeli terveim közt szerepel,hogy igényes rendezvények mellé tehessem le névjegyem,az álmaim közt pedig,hogy megismerhessen a hazai közönség és bejárhassam a legszínesebb fesztiválokat és csillogó klubokat.Utolsó mondatként pedig csak annyit,hogy köszönet mindenkinek aki segített idáig eljutnom,a java pedig még csak most kezdődk.

 

Nagyobb szórakozóhelyek,helyszínek:
Budaörs Fusion Élményközpont, Bp. Füge Udvar, Bp. Living Room , Ráckeve Laguna ,Bp. Promontor Kertvendéglő , Bp. Oporto Étterem ,BP. Színház és Filművészeti Egyetem

Nagyobb szállodák ahol az igényesség és a minőség alap volt:
Ráckeve Hotel Termálkristály Aqualand****, Ráckeve Duna Relax & Event Hotel****

 

 

Név: Tósoky Krisztián / Platinum

Tapasztalat:
Fellépő ill. Rendezvény Dj is a csapatban 2013 óta.A Music Team teltházas partisorozatait háttérszervezőként segítette és a promoterek vezetője volt 2013-2016-ig.

Munkavállalás:
Itthon és külföldön is vállalok club és rendezvény felkéréseket.

 

 

 

 

 

Magamról:

A kezdetek: a 17. szülinapom ünnepeltem Dj Paul House buliján ahol ő felfigyelt szervezői készségeimre és megkért,hogy legyek a csapat egyik promotere.A promoterkedés mellett szerettem volna megtanulni diszkózni,így megkérdeztem Paul-t,hogy tanítana e engem is,mire ő szívesen elvállalt.Az első pár buliban (Living Room,Bed Beach stb.) szinte egyedül árultam a jegyeket és jártam Budapest egyik pontjától a másikig :) ,aztán ahogy egyre nagyobb partikat csináltunk (UP,RIO,Play) egyre több promoter lett és az a megtiszteltetés ért,hogy én lehettem a szorgos csapat promotervezetője.

Már DJ-ként: Miután leteltek az órák a csapat egyik diszkósa lehettem,ez azért is fontos számomra,mert ez 1 baráti zenei csapat és így nem lehet akárki a tagja hiába tapasztalt vagy már befutott kolléga.A Music Team legfiatalabb tagjaként (18) eljuthattam az ország legnagyobb és lepnépszerűbb helyeire,később rengeteg rendezvényen (pl. Europa hajó) és esküvőn is lehetőséget kaptam,itt hatalmas köszönet az idősebb kollégáimnak,hogy megkaptam azokat a rendezvény retro zenéket amiken felnőttek.Zenei palettám mint a többi csapattagnak is igen színes a rendezvényvállalás miatt: retro,pop-r'n'b,funky,house,minimal,techno,trap stb. ,de fellépéseken elsősorban minimal-t játszom míg a többiek inkább house-t.

Célom mindenhol ott lenni akár 1 megapartin akár 1 igényes rendezvényen, és ahogy eddig úgy a buli végén a megrendelő szemében az elégedettséget látni :) .

 

Nagyobb szórakozóhelyek,helyszínek:
RIO, Play ,UP ,Bed Beach ,PRLMNT ,Living Room ,Iskola Club stb.

Nagyobb rendezvényhelyszínek ahol az igényesség és a minőség alap volt:
Europa hajó ,Optica bár (Morrisons2) ,Stifler bár stb.

Munkavállalás:
Itthon & külföldön is vállal club & rendezvény felkéréseket.

 

 

matula

Név: Matók Zoltán/Dj Matula

Tapasztalat:
Lupa Beach Party residens & az egyik szervezője.2007-ben a Music Team Dj Kerestetik verseny legjobb Progressive dj-je,majd zsűritagként képviselte a keményebb elektronikus stílusokat az ország egyik legnagyobb Pioneer-Music Team dj,producer,remix versenyét 2008-ban.A WONDERFUL WORLD szerzője (az ének GoldSound-tól van aki dj társa is lett), a videóklip sikerre több mint 1miilió Youtube nézettség ért el.

Munkavállalás:
Itthon & külföldön is vállalok club & rendezvény felkéréseket

 

 

 

 

Magamról:

MATULA 1977. december 17.-én született Budapesten. Általános iskolai éveit egy zene és tánciskolában töltötte. 14 évesen kapta az elsõ számítógépét, amivel már akkoriban zenéket irt.
A zene mellett a grafika és a szobrászat érdekli (festményeit nagy sikerrel veszik a mai napig) . Zenei érdeklõdésének iránya ekkoriban a Hardcore techno volt (Thunderdome, Terrordrome és társai) nagy kedvence LENNY DEE.
A House iránti érdeklõdése egyben a DJ pályafutásának kezdete is ami 2000 táján indult.
Akiket zenei példaképnek tart: Mark Knight, Chab, Sultan, Antoine Clamaran, Sven Vath, Silvio Ecomo, Murk.

Sok segítséget nyújtottak a DJ barátok: DJ Leslie Spark, Twisted Soul, DJ Paul House, Dj KissZol, DJ Membrane, DJ Rich.

2005-ben kitalállja a LUPABEACH partisorozatot, amit elõször csak barátainak tervezett, de 2008-ra kb. 2500 ember volt a rendezvénysorozatra kíváncsi ( http://www.lupabeach.hu/ ) .
A kivitelezésben nagyon sokat köszönhet a barátainak!

2007-ben a MUSICTEAM és a PIONEER által szervezett DJ verseny Progressive house kategória gyöztese.

2008-ban létrehozzák a CLUB CORNER-ben a FLASBACK PRODUCTION és a HOUSEMUSIX.com közös rezidenciáját. 2010-től a sikeres MINIMAL DIAMONDS partisorozat alapemberre és így az elsők közt játszik itthon minimalt.

2009-2021: Összeáll Goldsound-al és elkészítik a Wonderful World zenéjét,videóklipjét amit minden zenecsatorna,rádióadó játszik.Országszerte hívják őket fellépésekre,a Hajógyárin pedig a Coro Cafe szombati residensei lesznek,így a Hajógyárin az összes szórakozóhelyen (Stúdió,Dokk,Pink,Dokkoló stb.) is fellépnek dj-énekes show-jukkal.Újabb sikeres zenékkel állnak elő: 6Days,Fresh,Anima Sound System-Tedd be a napfényt a számba (Matula remix) ezt is több rádióadó játssza.Munkája országos siker és elismerés lett ,felkérések külföldön is (Miami,London,Costa Rica stb.) .

Terveim között szerepel,hogy minél több klubban játszhassak illetve elektronikus fesztiválokon bizonyíthassam tudásom,stílusommal pedig a progressive house,minimal-al szeretném a jövőben is ámulatba ejteni és táncra perdíteni a partiközönséget!

 

Nagyobb hazai szórakozóhelyek és helyszínek:
Coke Beach Siófok, Palace Cafe Siófok, a Hajógyári Sziget összes helyszíne (Studio,Dokk,Coro Cafe stb.), Lupa Beach, Copacabana Margitsziget, B Seven, UP Side Down, Living Room, Barokko, Bank Dancehall, Retro 77, Blue Monkey, Scarabeus, Royal Club, Energy Dance Hall, Motorock Club, Club Corner, Bellagio Terasz, Elektronikus Fesztiválok

 

2021 NGraphic Studio ®